Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Pro Plan Large Adult Athletic Sensitive Digestion, 14 kg

Large Adult Athletic Sensitive Digestion från Pro Plan är ett komplett hundfoder för stora, vuxna hundar med en atletisk kroppsbyggnad och känslig matsmältning. Fodret innehåller högkvalitativt protein från lamm.

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Pro Plan Large Adult Athletic Sensitive Digestion
Large Adult Athletic Sensitive Digestion från Pro Plan är ett komplett hundfoder för stora och atletiska hundar. Fodret är särskilt sammansatt för att bidra till en bättre mikroflorabalans i magen och främjar en bra avföring.

Torrfodret innehåller OPTIDIGEST som är en kombination av särskilt utvalda ingredienser, inklusive vitaminer och mineraler, och uppfyller alla specifika krav för att din hund ska kunna hålla sig i form. Med Large Adult Athletic Sensitive Digestion får din hund alla viktiga näringsämnen den behöver för att må bra varje dag, i mängder som har anpassats efter hundens storlek och ålder.

  • Lättsmält för hundar med känslig matsmältning
  • Bidrar till en bättre mikroflorabalans i magen
  • Främjar en bra avföring
  • Innehåller högkvalitativt protein från lamm

Sammansättning
Lamm (19 %), Majs, Dehydrerat fjäderfäprotein, Ris (8 %), Animaliskt fett, Majsgryn, Torkad betmassa, Sojamjöl, Majsglutenmjöl, Hydrolysat, Torkat ägg, Mineraler, Fiskolja

Analytiska beståndsdelar
Protein: 28,0 %
Fettinnehåll: 18,0 %
Råaska: 7,5 %
Växttråd: 2,0 %

Purina Pro plan

Smak och näringskvalitet är av högsta prioritet när det gäller foderutveckling. Pro Plan arbetar för att använda de bästa ingredienserna i sitt foder och därmed nå goda långvariga hälsoeffekter.