Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Mush Vaisto Blå Frystorkat, 800 g

Hundmat Mush Vaisto Blå Freeze-Dried är ett kalorisnålt och lättsmält frystorkat helfoder med nöt, kalkon och lax för vuxna hundar.

Egenskaper

Hundfoder Mush Vaisto Blå Freeze-Dried med nöt, kalkon och lax är ett frystorkat helfoder med samma höga näringsvärde och kvalitet som Mush vanliga frysta råfoder. Vaisto Blå Freeze-Dried är en frystorkad version av Vaisto Blå och tack vare att fodret är frystorkat har det låg vikt och tar liten plats vilket gör att det är perfekt att ta med sig på till exempel resor, vandringar, tävlingar och utställningar. Tillverkningsmetoden ser till att den goda smaken och näringsämnen bevaras.

Den kalorisnåla och lättsmälta hundmaten för vuxna hundar har en mycket bra balans av fettsyror och passar därför särskilt bra för hundar med hud- eller pälsproblem. Att använda Mush Vaisto Blå Freeze-Dried är dessutom mycket enkelt. Bara tillsätt ljummet vatten och låt fodret dra i sig minst fem minuter – klart! 100 gram frystorkat motsvarar 300 gram råfoder.

Ingredienser
Nötkreatur 47 % (mage, kött, lunga, hjärta, lever, brosk), kalkon 38 % (kött, ben, brosk), lax 10 % (lax med ben), grönsaker, frukter och oljor 5 % (broccoli, sallad, äpple, morot, kallpressad solrosolja, camelinaolja)

Förpackning: 800 g

Mush

• Du ger hunden alla näringsämnen i naturlig form • Enzymer och bra bakterier bevaras när råvarorna inte tillagas • Mush BARF är 100 % naturlig. Inga tillsatsämnen och konserveringsämnen