Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Mush Vaisto Blå Frystorkat, 250 g

Hundfoder Mush Vaisto Blå Freeze-Dried är ett lättsmält och kalorisnålt frystorkat helfoder med nöt, kalkon och lax för vuxna hundar.

Produktdetaljer

Hundfoder Mush Vaisto Blå Freeze-Dried med nöt, kalkon och lax är ett frystorkat helfoder med samma höga näringsvärde och kvalitet som Mush vanliga frysta råfoder. Vaisto Blå Freeze-Dried är en frystorkad version av Vaisto Blå och tack vare att fodret är frystorkat har det låg vikt och tar liten plats vilket gör att det är perfekt att ta med sig på till exempel resor, tävlingar, utställningar och vandring. Tillverkningsmetoden ser dessutom till att den goda smaken och näringsämnen bevaras.

Det lättsmälta och kalorisnåla fodret för vuxna hundar har en mycket bra balans av fettsyror och passar därför speciellt bra för hundar med hud- eller pälsproblem. Mush Vaisto Blå Freeze-Dried är dessutom enkelt att använda. Bara tillsätt ljummet vatten och låt fodret dra i sig minst fem minuter – klart! 100 gram frystorkat motsvarar 300 gram råfoder.

Ingredienser
Nötkreatur 47 % (mage, kött, lunga, hjärta, lever, brosk), kalkon 38 % (kött, ben, brosk), lax 10 % (lax med ben), grönsaker, frukter och oljor 5 % (broccoli, sallad, äpple, morot, kallpressad solrosolja, camelinaolja)

Mush

Mush BARF är 100 % naturligt helt utan tillsatsämnen och konserveringsämnen. I Mushs breda färskfodersortiment till både hund och katt finner du helfoder, kompletteringsfoder och godbitar.