Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Labb Viktkontroll Små raser, 3 kg

Norskproducerat torrfoder med ett moderat energiinnehåll anpassat för hundar av små raser som är överviktiga eller har lätt för att lägga på sig.

Egenskaper

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Hundfoder Labb Viktkontroll har ett moderat energiinnehåll anpassat för vuxna hundar av små raser under 15 kilo som är överviktiga eller har lätt för att lägga på sig.

Hundmaten innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför hunden de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E, hjälper hundens leder, hud, päls och din hunds allmänna hälsa.

Labb Viktkontroll innehåller även en stor andel hydrolyserat protein som bidrar till hög smältbarhet och kan minska risken för allergier samt kondroitin från lax och kyckling och lättillgängligt kalcium från äggskal.

Sammansättning
Ris, torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, vete, majs, animaliskt fett från kyckling, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal.

Labb

Labb är ett av Norges mest populära varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på norska råvaror med hög näringsmässig kvalitet.