Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Labb Valp Små raser, 3, kg

Norskproducerat valpfoder med mycket god smak till valpar av små raser med en vuxenvikt under 15 kilo.

Egenskaper

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Labb Valp har ett högt innehåll av animaliskt och marint protein och är anpassat för valpar av små raser i tillväxt upp till cirka 1 års ålder. En stor andel hydrolyserat protein bidrar till hög smältbarhet vilket kan minska risken för allergier.

Labb Valp innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din valp de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar valpens leder, hud, päls och generella hälsa.

Den välsmakande hundmaten innehåller även kondroitin från lax och kyckling, samt lättillgängligt kalcium från äggskal, som kan bidra till bra utveckling av leder, ben och skelett. Fruktooligosackarider, som är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter, främjar din valps matsmältning och betaglukaner från jäst bidrar positivt till den generella hälsan. 

Det höga energi- och näringsinnehållet gör att Labb Valp också passar bra till tikar under dräktighet och i diperioden.

Sammansättning
Torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, vete, majs, animaliskt fett från kyckling, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, fruktooligosackarider från sockerbeta, natriumklorid, monokalciumfosfat, betaglukaner från jäst.

LABB

Äntligen! Som enda butikskedja i Sverige lanserar vi nu Labb hundmat och kattmat hos Granngården! Fodret baseras på norska råvaror med hög näringsmässig kvalitet.