Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Labb Sensitiv Mellanstora och Stora raser, 15 kg

Norskproducerat vetefritt torrfoder för vuxna hundar av mellanstora och stora raser med känslig hud eller en mage i obalans.

Egenskaper

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Torrfoder Labb Sensitiv för vuxna hundar har ett högt innehåll av hydrolyserat animaliskt protein från kyckling och innehåller inte vete. Detta gör att hundmaten har ett lågt innehåll av potentiella allergener och ämnen som kan orsaka allergier eller foderintolerans hos din hund. Labb Sensitiv kan därför vara ett bra alternativ för hundar med känslig hud eller en mage i obalans.

Hundfodret innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar hundens hud, päls, leder och allmänna välbefinnande.

Sensitiv Labb innehåller även kondroitin från lax och kyckling, glukosamin från hoppkräfta samt lättillgängligt kalcium från äggskal. Fruktooligosackarider, som är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter, hjälper din hunds matsmältning och betaglukaner från jäst kan bidra positivt till den generella hälsan. 

Storleken på foderkulorna är anpassade för mellanstora och stora raser med en vuxenvikt över 15 kilo.

Sammansättning
Torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, majs, animaliskt fett från kyckling, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, fruktooligosackarider från sockerbeta, hoppkräfta (Calanus finmarchicus) – källa för glukosamin, natriumklorid, betaglukaner från jäst.

Labb

Labb är ett av Norges mest populära varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på norska råvaror med hög näringsmässig kvalitet.