Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Labb Extrem Energi, 15 kg

Norskproducerat torrfoder med högt energiinnehåll och ett näringsinnehåll anpassat för hårt arbetande vuxna hundar av alla raser.

Egenskaper

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Hundfoder Labb Extrem Energi har ett högt energiinnehåll och ett näringsinnehåll som är anpassat för vuxna hundar med mycket hög aktivitetsnivå som jakthundar och draghundar.

Labb Extrem Energi innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar hundens leder, hud, päls och allmänna hälsa.

Hundmaten innehåller även en stor andel hydrolyserat protein som bidrar till hög smältbarhet och kan minska risken för allergier samt kondroitin från lax och kyckling och lättillgängligt kalcium från äggskal.

Fruktooligosackarider, som är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter, hjälper hundens matsmältning och betaglukaner från jäst kan bidra positivt till din hunds generella hälsa.

Sammansättning
Torkat animaliskt protein från kyckling, animaliskt fett från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, vete, majs, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, fruktooligosackarider från sockerbeta, natriumklorid, monokalciumfosfat, betaglukaner från jäst.

LABB

Äntligen! Som enda butikskedja i Sverige lanserar vi nu Labb hundmat och kattmat hos Granngården! Fodret baseras på norska råvaror med hög näringsmässig kvalitet.