Förstoring av bild

Hundfoder Labb Aktiv, 15 kg

Art nr: 1244993
Labb Hundfoder
0 (0)

Norskproducerat hundfoder med högt energiinnehåll, perfekt till aktiva och arbetande hundar av alla raser.

Black Friday
426,75 569 :-
(341,40 exkl. moms)
Jfr pris 28.45 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2020-11-27
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-11-27 12:33

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Torrfoder Labb Aktiv har ett högt energiinnehåll och är perfekt för hundar med hög aktivitetsnivå som till exempel i perioder med träning, jakt och tävling. Labb Aktiv passar även bra till hundar som har svårt för att gå upp i vikt.

Hundmaten innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E bidrar till friska leder, hud och päls samt främjar den allmänna hälsan hos hunden.

Labb Aktiv innehåller även en stor andel hydrolyserat protein vilket bidrar till hög smältbarhet och kan minska risken för allergier samt kondroitin från lax och kyckling och lättillgängligt kalcium från äggskal.

Sammansättning
Torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, animaliskt fett från kyckling, vete, majs, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, natriumklorid

Här hittar du produktblad.

Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.