Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Hills Dog Sensitive Stomach Adult Kyckling, 12 kg

Hills Sensitive Stomach är ett torrfoder särskilt sammansatt för att ge din hund en skonsam matsmältning. Fodret är berikat med kliniskt bevisade antioxidanter, lättsmälta proteiner och fibrer. Passar perfekt för hundar med lite känsligare mage. 

Egenskaper

Egenskaper för Hill's Dog Sensitive Stomach Adult
Sensitive Stomach är ett torrfoder särskilt anpassat för vuxna hundar, för att bibehålla normal rörelse och funktion i tarmen. Om din hund, liksom de flesta hundar, tycker mycket om mat, men ibland lider av en orolig mage så kan det här fodret vara lösningen. 

Fodret från Hills innehåller högkvalitativa, lättsmälta kolhydrater, bland annat ris, och är milt för hundens mage. Den goda smaken i kombination med Advanced Digestive Nutrition gör att fodret passar utmärkt för att servera dagligen. Sensitive Stomach innehåller även Hills Superior Antioxidant Formula som hjälper till att minska sjukdomsrisken. Sensitive Stomach Adult är framtaget för att tillgodose behoven hos hundar mellan 1 och 6 år som har känslig mage. 

Andra fördelar 

  • Innehåller en unik sammansättning av naturliga fibrer, däribland havre, som ger en god matsmältning. 
  • Innehåller ris och andra lättsmälta kolhydrater ger skonsam näring för hundar som har en känslig mage. 
  • Sensitive Stomach innehåller Hill's Superior Anitoxidant Formula som stärker immunsystemet. 
  • Sammansatt näring och god smak för vuxna hundar. 

Ingredienser 
Kyckling, ägg och ris (minimum 20 % kyckling, minimum 13 % ägg, minimum 18 % ris): Malt ris, mald majs, kyckling- och kalkonmjöl, majsglutenmjöl, torkade hela ägg, animaliskt fett, smakbuljong, vegetabilisk olja, linfrö, havrefiber, torkad betmassa, kaliumklorid, salt, L-lysinhydroklorid, L-tryptofan, vitaminer och spårämnen.  

Naturligt konserverat med blandade tokoferoler, citronsyra och rosmarinextrakt.

  • Bidrar till skonsam matsmältning
  • Ger god tarmhälsa
  • Bevarar muskelmassan