Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Halla Original, 500 g

Färskfoder Halla Original är ett svensktillverkat hundfoder för vuxna hundar. Hundmaten täcker hundens dagliga näringsbehov och innehåller Qrill för en sund utveckling och god hälsa.Tillverkad i Sverige! 

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Halla Original, 500 g
Halla Original är berikat med Qrill Pet som innehåller Omega 3 och kolin som är avgörande för en sund utveckling och god hälsa hos din hund. Omega-3 och kolin har visat sig ha positiva effekter på hundens vitala organ. Fodret innehåller inga konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel.

Färskfoder Halla Original kan serveras som enda foder eller i kombination med annat helfoder, till exempel som topping på torrfoder.

Sammansättning
Färsk råvara från nordsjöfisk. Svensk färsk benfri råvara från nöt och kyckling. Vatten, svensk färsk vom, värmebehandlad cerealieblandning, svensk färsk benfri råvara från gris, värmebehandlat ris, hemoglobin, ångpreparerade havregryn, majsgluten, vetekli, sojaolja, animaliskt fett, havsalger, potatisprotein, Qrill, vitaminer, mineraler och spårämnen.

Halla foder

Företaget fokuserar på de renaste råvaror som finns att tillgå. De har bland annat utvecklat processer för att tillverka foder på ett skonsamt sätt för så lite klimatpåverkan som möjligt, bland annat med närproducerade leverantörer och grön el.