Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Halla Junior 3,25kg

Art.nr:1244369

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Svensktillverkat vetefritt foder för valpar, unghundar, dräktiga och digivande tikar. Krill ger ett naturligt tillskott av omega 3 fettsyrorna EPA och DHA.
  • Vetefritt helfoder för växande valpar
  • Balanserad kalcium- och fosforkvot för en bra tillväxt
  • Junior har en större foderkula jämfört med Valp

Produktdetaljer

Halla Junior är ett svensktillverkat vetefritt valpfoder som passar både valpar och unghundar som dräktiga och digivande tikar.

Hundmaten har ett högt innehåll av protein från animaliska och marina råvaror och innehåller bl a krill som ger din hund ett naturligt tillskott av omega 3 fettsyrorna EPA och DHA.

Den optimala balansen mellan kalcium och fosfor ger de bästa förutsättningar till en bra tillväxt. Hundmaten innehåller även FOS som är en naturlig prebiotika som främjar tarmhälsan.

Halla Junior är tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror, innehåller inga konstgjorda smak- eller färgämnen och har en större foderkula än Halla Valp.

Sammansättning: Korn, torkat animaliskt protein (kyckling, gris), majs, animaliskt fett, krill (Euphausia superba), linfröpellets, ris, köttbuljong, torkad äggula, betfiber, jäst, kallpressad rapsolja, hemoglobinmjöl, FOS

Tillsatser: Mineraler, vitaminer, kolinklorid, naturliga antioxidanter (tokoferoler)

Detaljerad analys och utfordringstabell hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Halla foder

Halla använder de finaste råvarorna i tillverkningen av sitt hundfoder och sin kattmat. Resultatet är ett näringsrikt och aptitretande foder som ger hunden och katten precis vad de behöver. Halla tar också ansvar miljön och genom att samarbeta med lokala leverantörer och användning av grön el.