Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Fresco Frystorkat Kyckling, 1 kg

Frescos frystorkade torrfoder med kyckling är tillverkat av rent kött, kalciumben, grönsaker, frukt och högkvalitativa oljor. I dessa grundläggande, naturliga ingredienser ingår alla nödvändiga näringsämnen och inga artificiella mineraler eller vitaminer behövs.

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Fresco Frystorkat Kyckling 
Produktionen av Frescos torrfoder skiljer sig från hur andra torrfoder tillverkas. Ingredienserna är inte tillagade (extruderade) i hög temperatur och högt tryck utan är istället exklusivt luft- och frystorkade. Detta gör att alla nödvändiga näringsämnen kommer direkt från de ursprungliga färska ingredienserna.

  • Ingen extrusion, ingen kallpressning
  • 80% kött, slaktprodukter, kalciumben
  • 20% grönsaker, frukter och fina oljor
  • 0% spannmål, potatis, ris, soja

Sammansättning
Färskt kycklingkött 
För att din hund ska kunna bygga och underhålla sina organ och muskler och för att enzymer ska fungera ordentligt behövs proteiner. Kött är en bra källa till proteiner då det innehåller alla väsentliga aminosyror i rätt proportioner och har därmed hög biologisk kvalitet. Dessutom innehåller köttet även järn, zink, selen och B-vitaminer.

Färskt kycklinghjärta 
Färskt kycklinghjärta består huvudsakligen av muskler, det vill säga kött, och är mycket rikt på protein utan att ha mycket fett. Det ger högkvalitativt biotin och kalium.

Färska bröstben 
Hundmaten innehåller fina malda färska bröstben. Dessa bröstben innehåller naturligt kalcium, järn, värdefulla fettsyror och enzymer.

Kycklingmage 
Kycklingmage är mycket nyttigt och passar hundar i alla åldrar.

Frystorkad kycklinglever 
Frystorkad lever är mycket näringsrik eftersom den innehåller mycket järn och många vitaminer som A, B2, B12 och biotin. Den mjuka frystorkningsprocessen gör att värmekänsliga vitaminer bevaras.

Färska kycklingnjurar 
Rika på protein men innehåller lite fett. De innehåller mycket natrium, vitamin B12 och biotin.

Färska obehandlade äpplen 
Färska obehandlade äpplen direkt från bonden ger pektin, C-vitamin, kalcium, kalium, järn, natrium och fosfor.

Färska obehandlade päron 
Färska obehandlade päron direkt från bonden innehåller vitamin C och B-vitaminer samt massor av magnesium, kalium, fosfor, kalcium, koppar, zink, jod och järn.

Rödbetor och morötter 
Rödbetor och morötter innehåller många vitaminer och mineraler framför allt kalium. Saponinerna och flavonoiderna stimulerar både aptit och hjälper matsmältningen.

Solrosolja 
Högkvalitativ kallpressad solrosolja är en källa till E-vitamin, linolensyra och alfa-linolensyra samt essentiella fettsyror.

Blåbär 
Blåbär är främst en källa till mangan och koppar men innehåller även vitamin C, järn, karoten, natrium, B-vitaminer, anthocyaniner och kalium.

Torskleverolja 
Torskleverolja är främst en källa till D-vitamin, men innehåller även en hög andel vitaminer A och E. Torskleveroljan är även rik på jod och omega-3 fettsyror.

Laxolja 
Laxolja ger essentiella fettsyror och ett balanserat förhållande omega-6 till omega-3.

Algal lime- och tångmjöl 
Algal lime- och tångmjöl är viktiga mineralkällor och ger magnesium, kalcium, fosfor och jod.

Matningsguide 
Blötlägg inte hundmaten, men se alltid till att det finns gott om färskt vatten tillgängligt.  Fresco Frystorkat Kyckling innehåller cirka 535 kcal / 100g.

Rekommendation
- Vuxna hundar: cirka 1% av kroppsvikten
- Små raser (upp till 15 kg): cirka 1,5% av kroppsvikten
- Valpar, unga hundar och lakterande hundar: cirka 4-6% av kroppsvikten

Garanterad analys 
Protein 49%, råoljor och fett 26%, fukt 14%, råaska 4%, råfibrer 4%

  • Naturliga ingredienser
  • Ingen extrusion, ingen kallpressning
  • Helt fritt från spannmål, potatis, ris och soja