Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Four Friends Puppy, 1 kg

Four Friends Puppy är ett glutenfritt valpfoder med hög kötthalt och en perfekt balans av omega-fettsyror och näringsämnen för en normal tillväxt och utveckling av din hundvalp.

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Four Friends Puppy
I Four Friends Puppy är alla näringsämnen i perfekt balans för en normal tillväxt och utveckling av hundvalpen. Valpfodret innehåller 42% torkat kycklingköttmjöl vilket ger ett högt proteininnehåll för rätt utveckling av bland annat muskler och laxoljan bidrar med nyttiga omegafettsyror. Det glutenfria torrfodret innehåller även äppelfiber och aloe vera.

  • Passar alla valpar samt dräktiga och digivande tikar
  • Glutenfri hundmat med hög kötthalt
  • Kyckling och ris-recept
  • Rik på omegafettsyror för hjärnans utveckling och för hud och päls
  • Hög proteinhalt för normal utveckling av muskler
  • Med Aloe vera för en god maghälsa

Animaliska produkter 42% (torkad kyckling), ris, kycklingfett (konserverat med blandade tokoferoler), potatis, torkade äpplen, hydrolyserat kycklingprotein, bryggerijäst, hydrolyserad kycklinglever, laxolja, Aloe vera (1,5 g/kg), frukt- och örtextrakt (300 mg/kg), mannan-oligosackarider (150 mg/kg), frukto-oligosackarider (100 mg/kg), yucca schidigera extrakt (80 mg/kg) 

Protein: 30%

Fett: 19%

Four Friends -Högkvalitativt foder för hund och katt

Filosofin bakom Four Friends är att skapa foder för skandinaviska katter och hundars behov. Baserat på ingredienser och råvaror som gynnar våra husdjur och håller dem friska och starka.