Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Eukanuba Working & Endurance, 15 kg

Working & Endurance är ett sunt och smakfullt torrfoder från Eukanuba. Fodret är särskilt utformat för vuxna aktiva, hårt arbetande eller kräsna hundar (från 1 år och uppåt). 

Egenskaper

Egenskaper för Eukanuba Working & Endurance 15 kg
Hundar som är regelbundet aktiva med sina ägare behöver mer energi och näringsämnen än mindre aktiva hundar. Eukanuba Endurande & Working är ett komplett och balanserat torrfoder som utformats speciellt för att ge den extra energi som behövs för aktiva hundar.

Hundfodret från Eukanuba passar också utmärkt för kräsna hundar med behov av mer fett.

Tandvårdssystem 
Enligt klinisk dokumentation minskar Eukanuba Endurande & Working bildningen av tandsten hos din hund.

Stärkt immunförsvar 
Eukanuba Endurande & Working har kliniskt dokumenterade prebiotiska fibrer som understödjer ett starkt och naturligt immunförsvar. 65 % av immunsystemet finns i hundens matsmältningssystem.

Stärkt skelettet 
Fodret innehåller sockerbetsfibrer och prebiotiska fibrer (FOS) som gynnar en stabil mag-och tarmhälsa, god matsmältning och ett effektivt näringsupptag. Det är kliniskt bevisat att animaliska proteiner gynnar starka, slanka muskler.

Fin päls och frisk hud 
Eukanuba Endurande & Working har en optimal sammansättning av fettsyrorna Omega–6 och Omega–3 vilket främjar den naturliga läkningsprocessen, ger din hund en frisk hud och bidrar till en tät och blank päls.

Ingredienser
Torkad kyckling och kalkon (37 %, en naturlig källa till glukosamin och kondroitinsulfat), majs, animaliskt fett, vete, ris, sorghum, sockerbetsfibrer (3.9 %), hydrolyserat animaliskt protein, fiskolja, öljäst, kaliumklorid, fruktooligosackarider (0.54 %), natriumklorid, linfrö, natriumhexametafosfat, kalciumkarbonat

Analys
Protein: 30.75 %
Fett: 20.75 %
Omega-6 fettsyror: 3.26 %
Omega-3 fettsyror: 0.63 %
DHA: 0,15 %
Råaska: 7.60 %
Växttråd: 2.00 %
Vatten: 8.00 %
Kalcium: 1.30 %
Fosfor: 1.10 %

Tillsatser
Vitamin A: 46.607 IU/kg, Vitamin D3: 1.547 IU/kg, Vitamin E (α-tocopherol): 259 mg/kg, L-karnitin: 49.3 mg/kg, Betakaroten: 5.1 mg/kg

Kcal/kg: 3.923
MJ/kg: 16.4

  • Komplett foder
  • Välbalanserat
  • Ger hunden långvarig energi

Eukanuba

Eukanubas hundfoder har de bästa ingredienserna av högsta kvalitet i en unik sammansättning. Målsättningen är att ge din hund det bästa möjliga foder som går att tillverka.