Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Eukanuba Puppy Large breed, 3 kg

Puppy Large är ett torrfoder från Eukanuba som lämpar sig för valpar av storvuxen ras, 1-24 månader. Fodret ger 100 % komplett och balanserad näring för stora och mycket stora valpar.

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Eukanuba Puppy Large Breed
Valpar av stora raser växer snabbt, vilket ställer särskilda krav på kosten. Puppy Large från Eukanuba är ett torrfoder som ser till att din hund får en kontrollerad tillväxt så att risken för till exempel ledproblem minskar. Eukanuba Puppy Large har en låg fetthalt vilket ger din valp en stadig viktökning.

Fodret innehåller noggrant  framtagna nivåer av protein, fett och kolhydrater. Puppy Large är gjort på högkvalitativa råvaror och innehåller endast animaliska proteiner, främst från kyckling. 

Inlärningsförmåga
Näringsämnet DHA gör din valp smartare och ökar dess inlärningsförmåga. En perfekt mängd DHA stöttar hjärnans utveckling och bidrar till att bibebehålla en optimal syn-, hörsel- och hjärnfunktion.

Starkt immunförsvar
Kliniskt dokumenterade prebiotiska fibrer understödjer ett starkt naturligt immunförsvar. 

65 % av immunsystemet finns i hundens matsmältningssystem.

Stabil tillväxt
Eukanuba Puppy Large bidrar till en stabil tillväxt. En perfekt sammansättning av kalcium och fosfor stärker din valps skelett.

Optimal matsmältning
Fodret innehåller sockerbetsfibrer och prebiotiska fibrer (FOS) som gynnar en stabil mag-och tarmhälsa, god matsmältning och ett effektivt näringsupptag.

Slanka muskler
Det är kliniskt bevisat att animaliska proteiner gynnar starka och slanka muskler.

Hud och päls
Puppy Large från Eukanuba är ett torrfoder som främjar tät och blank päls, frisk hud och den naturliga läkningsprocessen. Fodret innehåller en perfekt balanserad sammansättning av fettsyrorna Omega 6 och Omega 3.

Ingredienser
Torkad kyckling och kalkon (25.0 %, en naturlig källa till glukosamin och kondroitinsulfat), majs, vete, sorghum, animaliskt fett, ris, heläggspulver, sockerbetsfibrer (2,8 %), hydrolyserat animaliskt protein, fiskolja, torkad öljäst, kaliumklorid, natriumklorid, fruktooligosackarider (0,28 %) samt kalciumkarbonat.

Analys
Protein: 26.0 % 
Fett: 14.0 % 
Omega-6 fettsyror: 2.24 % 
Omega-3 fettsyror: 0.57 % 
DHA: 0.18 % 
Råaska: 5.40 % 
Växttråd: 2.10 % 
Vatten: 8.00 % 
Kalcium: 0.8 % 
Fosfor: 0.7 %

Tillsatser
Vitamin A: 46.167IU/kg
Vitamin D3: 1.532IU/kg
Vitamin E (α-tocopherol): 256 mg/kg
Betkaroten: 5.0 mg/kg

Kcal/kg: 3.658
MJ/kg: 15.3

  • Komplett foder
  • Anpassat til valpar av storväxta raser
  • Näringsrikt

Eukanuba

Eukanubas hundfoder har de bästa ingredienserna av högsta kvalitet i en unik sammansättning. Målsättningen är att ge din hund det bästa möjliga foder som går att tillverka.