Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Eukanuba Puppy Large breed, 18 kg

Ett komplett och balanserat foder för valpar av stora och mycket stora raser, som väger 25 kg eller mer som fullvuxna.

Egenskaper

Valpar av storvuxna raser har mycket specifika näringsbehov. Eukanuba Puppy Large ger optimala nivåer av protein, fett och kolhydrater till din valp för att möta dessa behov och stödja en lugn och harmonisk tillväxt. Fodret ger alla viktiga vitaminer och mineraler, och innehåller högkvalitativa råvaror och endast animaliska proteinkällor, främst från kyckling.

Inlärningsförmåga
Valpen blir smartare och mer läraktig med optimal mängd DHA som är ett viktigt näringsämne för hjärnans utveckling och bidrar till optimal syn-, hörsel- och hjärnfunktion.

Immunförsvar
Starkt Immunförsvar Kliniskt dokumenterade prebiotiska fibrer understödjer ett starkt naturligt immunförsvar. 65 % av din hunds immunsystem finns i hans eller hennes matsmältningssystem.

Stabil tillväxt
En stabil tillväxt med en optimal balans av kalcium och fosfor för ett starkare skelett.  

Optimal matsmältning
Innehåller sockerbetsfibrer och prebiotiska fibrer (FOS) som gynnar en stabil mag-och tarmhälsa, god matsmältning och effektivt näringsupptag.

Slanka muskler
Det är kliniskt bevisat att animaliska proteiner gynnar starka och slanka muskler.  

Hud och päls
Främjar tät och blank päls, frisk hud och den naturliga läkningsprocessen. Har en optimal sammansättning av fettsyrorna Omega-6 och Omega-3.

Ingredienser
Torkad kyckling och kalkon (25.0 %, en naturlig källa till glukosamin och kondroitinsulfat), majs, vete, sorghum, animaliskt fett, ris, heläggspulver, sockerbetsfibrer (2,8 %), hydrolyserat animaliskt protein, fiskolja, torkad öljäst, kaliumklorid, natriumklorid, fruktooligosackarider (0,28 %) samt kalciumkarbonat.  

Analys
Protein: 26.0 %
Fett: 14.0 %
Omega-6 fettsyror: 2.24 %
Omega-3 fettsyror: 0.57 %
DHA: 0.18 %
Råaska: 5.40 %
Växttråd: 2.10 %
Vatten: 8.00 %
Kalcium: 0.8 %
Fosfor: 0.7 %

Tillsatser
Vitamin A: 46.167IU/kg
Vitamin D3: 1.532IU/kg
Vitamin E (α-tocopherol): 256 mg/kg
Betkaroten: 5.0 mg/kg

Kcal/kg: 3.658
MJ/kg: 15.3

  • Komplett foder
  • Välbalanserat
  • Uppfyller näringsbehov

Eukanuba

Eukanubas hundfoder har de bästa ingredienserna av högsta kvalitet i en unik sammansättning. Målsättningen är att ge din hund det bästa möjliga foder som går att tillverka.