Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Eukanuba Puppy & Junior Nature Plus+ Grain Free Salmon 10kg

Komplett valpfoder sammansatt för att stödja hälsosam tillväxt och utveckling för valparna.

Produktdetaljer

Eukanuba NaturePlus + är en foderserie gjord av endast naturliga ingredienser. Med hög andel animaliskt protein av högsta kvalitet och ett recept som är fritt från vete eller fritt från korn är Eukanuba NaturePlus + en matserie som ger en 100% komplett och balanserad näring för din hund som bidrar till ökat välmående och en rad hälsosamma fördelar.
Eukanuba NaturePlus Grain Free Puppy & Junior Rich In Freshly Frozen Salmon har en hög andel fryst färsk Atlantlax som huvudingrediens. En hög andel animaliskt protein bidrar till en stark och mager muskel. Kombinationen med en enhetlig kombination av frukt och grönsaker ger ett foder som är rikt på vitaminer, vitala fettsyror, mineraler och fiber.
Eukanuba NaturePlus Grain Free Puppy & Junior Rich In Freshly Frozen Salmon stärker din hunds immunförsvar, ger hunden en mjuk hud och glänsande päls och bidrar till friska leder.
Kornfri: Kan användas av hundar med allergier eller intoleranser Endast naturliga ingredienser Hjälper till att bygga och underhålla starka muskler med högt innehåll av animaliskt protein Naturliga källor till omega-3 och -6 för frisk hud och päls En unik blandning av frukt och grönsaker som ger vitaminer och mineraler Kliniskt beprövad DentaDefense som minskar bildandet av tandsten med upp till 80% på 28 dagar så att tänderna förblir friska * resultaten kan variera från hund till hund Antioxidanter för att stödja ett starkt immunförsvar Kondroitin och glukosamin från kräftor ger din hund starka leder och ökad rörlighet
INNEHÅLLSFÖRTECKNING Torkad kyckling och kalkon, ärtmjöl, potatismjöl, animaliskt fett, fryst atlantlax (9,5%), havsfiskmalt (4%), nötköttmassamjöl (3,2%), mineraler, fisksås Jäst, torkad äppelmassa (0,5% ), torkades morötter (0,5%), torkades gröna ärtor (0,4%), frukt oligosackarider (0,28%), torkades spenat (0,2%), torkade tomater (0,2%), fiskolja, linfrö

Eukanuba

Eukanubas hundfoder har de bästa ingredienserna av högsta kvalitet i en unik sammansättning. Målsättningen är att ge din hund det bästa möjliga foder som går att tillverka.