Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Eukanuba Dog Working & Endurance, 19 kg

Dog Working & Endurance är ett smakfullt och hälsosamt foder från Eukanuba. Fodret är särskilt utvecklat för mycket aktiva, arbetande samt kräsna hundar (1+ år).

Produktdetaljer

Egenskaper för Hundfoder Eukanuba Dog Working & Endurance 19 kg
Hundar som är regelbundet aktiva med sina ägare behöver mer energi och näringsämnen än mindre aktiva hundar. Eukanuba Working & Endurande är ett komplett och balanserat torrfoder som utformats speciellt för att ge den extra energi som behövs för aktiva hundar. Fodret från Eukanuba passar också utmärkt för kräsna hundar med behov av mer fett.

Fodret innehåller sockerbetsfibrer och prebiotiska fibrer (FOS) som gynnar en stabil mag-och tarmhälsa, god matsmältning och ett effektivt näringsupptag. 

Det är kliniskt bevisat att animaliska proteiner gynnar starka, slanka muskler.

Tandvårdssystem 
Enligt klinisk dokumentation minskar Eukanuba Endurande & Working bildningen av tandsten hos din hund.

Stärkt immunförsvar 
Eukanuba Endurande & Working har kliniskt dokumenterade prebiotiska fibrer som understödjer ett starkt och naturligt immunförsvar. 65 % av immunsystemet finns i hundens matsmältningssystem.

Stärkt skelettet 
Innehåller kalcium som stärker skelettet.

Fin päls och frisk hud 
Eukanuba Working & Endurande har en optimal sammansättning av fettsyrorna Omega–6 och Omega–3 vilket främjar den naturliga läkningsprocessen, ger din hund en frisk hud och bidrar till en tät och blank päls.

Ingredienser 
Torkad kyckling och kalkon (37 %, en naturlig källa till glukosamin och kondroitinsulfat), majs, animaliskt fett, vete, ris, sorghum, sockerbetsfibrer (3.9 %), hydrolyserat animaliskt protein, fiskolja, öljäst, kaliumklorid, fruktooligosackarider (0.54 %), natriumklorid, linfrö, natriumhexametafosfat samt kalciumkarbonat.

Analys 
Protein: 30.75 % 
Fett: 20.75 % 
Omega-6 fettsyror: 3.26 % 
Omega-3 fettsyror: 0.63 % 
DHA: 0,15% 
Råaska: 7.60 % 
Växttråd: 2.00 % 
Vatten: 8.00 % 
Kalcium: 1.30 % 
Fosfor: 1.10 %

Näringstillsatser 
Vitamin A: 46.607 IU/kg
Vitamin D3: 1.547 IU/kg
Vitamin E (α-tocopherol): 259 mg/kg
L-karnitin: 49.3 mg/kg
Betakaroten: 5.1 mg/kg

Kcal/kg: 3.923 
MJ/kg: 16.4

  • Komplett foder
  • Anpassat till hög aktivitetsnivå
  • Främjar frisk hud och päls

Eukanuba

Eukanubas hundfoder har de bästa ingredienserna av högsta kvalitet i en unik sammansättning. Målsättningen är att ge din hund det bästa möjliga foder som går att tillverka.