Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Eukanuba Adult Nature Plus+ Grain Free All Breeds Salmon 10kg

Råvarornas sammansättning ger din hund ett starkt immunförsvar, bidrar till friskare leder, ger en mjuk hud och glänsande päls. Särskilt lämplig för hundar med allergier.

Egenskaper

Eukanuba NaturePlus + är en foderserie gjord av endast naturliga ingredienser. Med en hög andel animaliskt protein av högsta kvalitet och ett recept som är antingen är fritt från vete eller fritt från korn är Eukanuba NaturePlus + en matserie som ger en 100% komplett och balanserad näring för din hund som bidrar till ökat välbefinnande och en rad andra hälsomässiga fördelar. Eukanuba NaturePlus Adult Grain Free Adult All Breed Rich In Freshly Frozen Salmon har en hög andel fryst färsk atlantlax som huvudingrediens. En hög andel animaliskt protein bidrar till en stark och slank muskelbyggnad. Kombinationen med en enhetlig kombination av frukt och grönsaker ger ett foder som är rikt på vitaminer, vitala fettsyror, mineraler och fiber.
Eukanuba NaturePlus Adult Grain Free Adult All Breed Rich In Freshly Frozen Salmon stärker din hunds immunförsvar, ger hunden en mjuk hud och glänsande päls och bidrar till friska leder.
Produktfördelar
Spannmålsfri: Kan användas av hundar med allergier eller intoleranser Endast naturliga ingredienser Hjälper till att bygga och underhålla starka muskler med högt innehåll av animaliskt protein Naturliga källor till omega-3 och -6 för frisk hud och päls En unik blandning av frukt och grönsaker som ger vitaminer och mineraler Kliniskt beprövad DentaDefense som minskar bildandet av tandsten med upp till 80% på 28 dagar så att tänderna förblir friska * resultaten kan variera från hund till hund Antioxidanter för att stödja ett starkt immunförsvar Kondroitin och glukosamin från kräftor ger din hund starka leder och ökad rörlighet
Ingredienser: Torkad kyckling och kalkon, ärtmjöl, potatismjöl, animaliskt fett, färsk atlantlax (9,5%), havsfiskmjöl (4%), betfibermjöl (3,2%), mineraler, fisksås (2%), bryggerjäst, torkat äpple skivor (0, 5%), torkades morötter (0,5%), torkades gröna ärtor (0,4%), fruktsackarider (0,28%), torkades spenat (0,2%), torkades tomater (0,2%), fiskolja, linfrö.