Förstoring av bild

Hundfoder Doggy Professional Extra Skonsam, 18 kg

Art nr: 1139780
Doggy
0 (0)

Professional Extra Skonsam är ett torrfoder från Doggy som passar den normalaktiva hunden med känslig mage eller hud. Hundfodret är baserat på lamm, som både är smakligt, lågallergent och rikt på järn. Det är framförallt en skonsam råvara som är snäll mot känsliga magar.

439 :-
(351,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-03-17 14:43

Egenskaper för Hundfoder Doggy Professional Extra Skonsam
Doggy Professional Extra Skonsam är en hundmat som riktar sig till hundar med exempelvis känslig mage men som ändå är i farten och pigga på att delta i olika aktiviteter. Hundmaten innehåller ris, fulkornsvete och färskt svenskt lamm. Lamm är både smakligt, lågallergent och rikt på järn. Det är framförallt en skonsam råvara som är snällt för känsliga magar. 

I Doggy Professional Extra Skonsam används lamm tillsammans med ris och det lämpar sig därför väl för den normalt aktiva hunden med känslig mage och hud. Hundfodret innehåller inte kyckling och är berikad med C & E - vitamin för att hjälpa till att motverka stress och hjälpa hunden klara fysiska påfrestningar bättre.

Ingredienser
Spannmål, kött och köttbiprodukter (färskt svenskt kött 8 %), vegetabiliska biprodukter, mineraler, vegetabiliska proteinextrakt, oljor och fetter samt jäst. 

Näringstillsatser
Vitamin A 9900 IE, vitamin D3 1050 IE, vitamin E 60 mg (all-rac-α-tokoferylacetat), vitamin C 450 mg, koppar(II)sulfat, pentahydrat 20 mg, mangan(II)oxid/mangan(III)oxid 8 mg, zinksulfat, monohydrat 90 mg, kalciumjodat, monohydrat 2,5 mg. Tekniska tillsatser: Antioxidanter.

Analys

Råprotein: 21 % 
Råfett: 11 %
Växttråd: 2 % 
Vatten: 10 % 
Aska: 6 % 
Kalcium: 1,2 % 
Fosfor: 0,9 % 
Vitamin A: 9900 IE/kg 
Vitamin D: 1050 IE/kg 
Vitamin E: 60 IE/kg 
Koppar: 5,2 mg/kg

Andra köpte också