Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Doggy Original stora bitar, 18 kg

Doggy Original Stora Bitar hundfoder är ett välsmakande och näringsrikt torrfoder som lämpar sig väl för såväl växande som vuxna hundar. Doggy Original innehåller en hög andel svenskt färskt kött. 

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Doggy Original Stora Bitar
Doggy Original är ett helfoder för växande och vuxna hundar med normal aktivitetsnivå. Hundfodret är tillagat av utvalda, naturliga råvaror med hög smaklighet, bra närings- och energiinnehåll samt god funktion. Färskt svenskt kött bidrar till både smaklighet och och god dsmältbarhet i Doggy Original hundfoder. Svenskt, skonsamt processat fullkornsvete är en viktig råvara i hundfoder för hundens magtarmfunktion såväl som ur ren näringssynpunkt.

Hundmaten är även berikad med kallpressat linfrö som är en mycket nyttig, naturlig råvara, rik på Omega 3 -fettsyror. Detta bidrar till att främja en blank och tjock päls och en frisk hud, samtidigt som det motverkar mjällbildning.  

I Doggy Original Stora Bitar hundfoder ingår högkvalitativt fiskmjöl som inte bara bidrar till den goda smaken, utan även skapar ett perfekt samspel mellan Omega-3 och -6 fettsyror.

Foderbitarna har en välanpassad form som ger ett effektfullt tuggmotstånd. Hundfodret Doggy Original Stora Bitar kan blötas upp i vatten eller serveras torrt.

Ingredienser
Svenskt fullkornsvete, kött och köttbiprodukter (färskt svenskt kycklingkött minst 10 %), vegetabiliska biprodukter, fett, fisk och fiskprodukter, mineraler samt jäst.

Näringsinnehåll
Råprotein: 21 %
Råfett: 10 %
Växttråd: 2,5 %
Vatten: 10 %
Aska: 6 %
Kalcium: 1,1 %
Fosfor: 0,9 %

  • Helfoder
  • Serveras torrt eller blött
  • Stor andel svenskt färskt kött