Förstoring av bild

Hundfoder Carrier Original, 15 kg

Art nr: 1195325
Carrier
0 (0)

Carrier Original är ett svensktillverkat hundfoder som är avsett för alla unga/växande och vuxna hundar som lever under normala motionsförhållanden. Fodret är mycket välsmakande och täcker din hunds dagliga näringsbehov.

379 :-
(303,20 exkl. moms)
Jfr pris 25,27 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-12-07 06:33

Egenskaper för Carrier Original Hundfoder
Carrier Original är ett svensktillverkat hundfoder som passar till alla unga och vuxna hundar som lever under normala motionsförhållanden. Passar utmärkt till arbetande hundar under icke säsongstid.

Fodret tillverkas av högvärdiga välbalanserade råvaror som ger fodret en hög smältbarhet. 

Carrier Original innehåller fructo-oligosakkarider som främjar matsmältningen och upptagningen av näringsämnen. Det innehåller även rosmarin, som en naturlig antioxidant, och täcker hela din hunds dagliga näringsbehov. Carrier Original är ett basfoder som innehåller 52% animaliska proteiner.

Sammansättning
Fullkornsvete, torkat köttprotein av nöt och gris, korn, animaliskt fett (gris), majs, torkad betmassa, linfröexpeller, laxmjöl, bryggerijäst, fructooligosakkarider (FOS) och örter (rosmarin).

Produktbladet hittar du här.

Andra tittade även på
Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp