Förstoring av bild

Hundfoder Carrier High-Energy Professional, 4 kg

Art nr: 1164803
Carrier
0 (0)

Hign-Energy Professional är ett vetefritt foder som lämpar sig särskilt för högpresterande hundar samt övriga hundar med ett högt energibehov. Ett närings- och vitaminrikt foder som täcker hela din hunds dagliga behov.

199 :-
(159,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-10-21 17:16

Egenskaper för Hundfoder Carrier High-Energy Professional
High-Energy Professional är ett komplett vetefritt och köttbaserat helfoder till hundar av alla raser som har behov av ett energi- och näringsrikt foder. Det är ett utmärkt vardagsfoder till hundar av större raser. 

High-Energy Professional är med sin höga fetthalt ett utmärkt foder för hundar som är kräsna när det kommer till mat. Det kan röra sig om att din hund har problem med att hålla hullet, behöver gå upp i vikt eller på annat sätt behöver återhämta sig.  

High-Energy Professional är ett foder baserat på kyckling, tillverkat av väl valda högkvalitativa råvaror för högsta smaklig- och smältbarhet. Det täcker din hunds dagliga näringsbehov. 

Vi rekommenderar inte att ge High-Energy Professional till hundar under 1 år. 

Energivärde 
Omsättbar energi 17,3 MJ/kg 

Ingredienser
Torkat animaliskt protein från kyckling och fläsk, majs, animaliskt fett, ris, fiskmjöl, linfrömjöl, blodmjöl, torkade äggprodukter, algmjöl, bryggerijäst, fructo-oligosakkarider (FOS), glucosamin, rosmarin samt mineralämnen. 

High-Energy Professional innehåller inga färg-/smakämnen eller konserveringsmedel.

Här hittar du produktbladet.

Andra tittade även på
Populärt i Carrier
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp