Förstoring av bild

Hundfoder Carrier High-Energy Competition, 15 kg

Art nr: 1164804
Carrier
5 (1)

Ett komplett vetefritt foder från Carrier för alla hundar med ett högt energibehov. Med sin välbalanserade sammansättning har High-Energy Competition en mycket hög smaklighet.

495 :-
(396 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2018-03-17 13:57

Egenskaper för Hundfoder Carrier High-Energy Competition
High-Energy Competition är ett komplett vetefritt och köttbaserat helfoder till hundar av alla raser med ett lite större energibehov och ett utmärkt vardagsfoder till hundar av större raser. High-Energy Competition är ett omtyckt foder till bruks- och tjänstehundar samt ett foder som rekommenderas till dräktiga/digivande tikar. 

High-Energy Competition är ett foder baserat på kyckling, tillverkat av väl valda högkvalitativa råvaror för högsta smaklig- och smältbarhet. Det täcker din hunds dagliga näringsbehov.  

Energivärde
Omsättbar energi 16,4 MJ/kg 

Ingredienser
Torkat animaliskt protein från kyckling, nöt och fläsk, majs, animaliskt fett, ris, korn, fiskmjöl, betfiber, linfrömjöl, blodmjöl, torkade äggprodukter, bryggerijäst, fructo-oligosakkarider (FOS), glucosamin, rosmarin och mineralämnen. 

High-Energy Competition innehåller inga färg-/smakämnen eller konserveringsmedel.

Här hittar du produktbladet.

Andra köpte också