Förstoring av bild

Hundfoder Appetitt Sensitive Large Breed, 12 kg

Art nr: 1243412
Appetitt
0 (0)

Sensitive Large Breed från Appetitt är ett välsmakande spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar från 1 år med normal aktivitetsnivå. Hundfodret är utvecklat för hundar med känslig mage och både de stora foderbitarna och näringsinnehållet är anpassat för stora raser.

Klubberbjudande!
499 :- 599 :-
(399,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2019-12-31
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-03-18 18:33

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Sensitive Large Breed
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå vilket ger din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.

Sensitive Large Breed från Appetitt är ett torrfoder för vuxna hundar från 1 till 7 års ålder med en vuxenvikt över 25 kg. Hundfodret har ett högt innehåll av protein från animaliska och marina råvaror med hög proteinsmältbarhet. Både de stora foderbitarna och näringsinnehållet är anpassat för stora raser. Stora foderbitar gör att hunden inte slukar fodret utan att tugga. Foderbitarnas storlek bidrar också till längre tuggtid.

I Sensitive Large Breed har råvaror med potentiella allergener reducerats och fodret är därför lämpligt för hundar med känslig mage och tarm. Hundfodret har ett högt innehåll av hydrolyserat marint protein av lax, bestående av fria aminosyror och korta peptider som inte uppfattas som allergener. Hydrolyserat protein ger också högre smältbarhet så att mängden oupptaget protein i tarmen minskas vilket minskar risken för matsmältningsproblem. Fodret innehåller inga kornråvaror.

Naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från lax, ett högt innehåll av Vitamin E och det idealiska förhållandet mellan Omega 3 och Omega 6 ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka. Frukto-oligosackarider (FOS) från betfiber och Mannan-oligosakkarider (MOS) från inaktiverad jäst (Bio-Mos) bidrar till en god mag- och tarmhälsa samt betaglukaner från jäst, MacroGard, främjar din hunds allmänna hälsa.

Sensitive Large Breed har även ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som vitamin E, rosmarin och polyfenor från grönt te och det smakliga animaliska och marina fettet  tillför hunden livsviktiga Omega 3 fettsyror som EPA och DHA.

Analytiska beståndsdelar
Råprotein: 26 % 
Råfett: 19 % 
Växttråd: 1,5 % 
Råaska: 7,4 % 
Kalcium: 1,4 % 
Fosfor: 0,9 % 
Natrium: 0,3 %

Tillsatser per kg
Vitaminer
Vitamin A: 15 000 IE 
Vitamin D3: 1000 IE 
Vitamin E (dl-alfa-tokoferylacetat): 400 IE

Spårämnen
Koppar (Kopparsulfat pentahydrat): 22 mg 
Selen (Natriumselenit): 0,3 mg 
Zink (Zinkoxid): 150 mg 
Järn (Järnsulfat monohydrat): 200 mg 
Jod (Kalciumjodat anhydrat): 1,25 mg

Konserveringsmedel
Kaliumsorbat: 500 mg 

Antioxidanter
Vitamin E (alfa-tokoferol): 200 mg

Förvara hundmaten torrt och svalt.

Här hittar du produktbladet.

Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp