Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb Small Breed, 3 kg

Appetitt Sensitive Lamb är ett välsmakande hundfoder för vuxna hundar från 1 års ålder med en vuxenvikt upp till 10 kg. Mer

Art.nr : 1249091

  • Nytt utökat sortiment!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Hundfoder Appetitt Sensitive Lamb Small Breed är ett torrfoder anpassat för hundar av små raser från 1 års ålder med en vuxenvikt upp till 10 kg och med en normal aktivitetsnivå. Den välsmakande hundmaten har ett högt innehåll av protein från lamm och hydrolyserad kyckling med hög smältbarhet. Fodret är spannmålsfritt med undantag från ris och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror vilket innebär ett lågt innehåll av råvaror med möjliga allergener som kan ge allergier eller foderintolerans hos din hund.

Hundmaten innehåller frukto-oligosaccharider från vegetabiliska fibrer och mannan-oligosaccharider från inaktiverad jäst för som bidrar till en god mag-tarmhälsa samt betaglukaner från jäst som främjar din hunds allmänna hälsa. Fodret har även ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som vitamin E och naturligt kondroitin från kyckling som bidrar till en god led- och benhälsa.

Appetitt Sensitive Lamb innehåller även fiskolja som tillför din hund livsviktiga Omega-3 fettsyror som EPA och DHA som tillsammans med ett idealiskt förhållande mellan Omega-3 och Omega-6 fettsyror och ett högt innehåll av vitamin E ger en frisk hud och päls och bidrar till en god ledhälsa.