Förstoring av bild

Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken Small Breed, 3 kg

Art nr: 1243410
Appetitt
0 (0)

Appetitt Sensitive Chicken Small Breed är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar av små raser med normal aktivitetsnivå. Hundfodret är utvecklat för hundar med känslig mage och innehåller fiskolja som tillför hunden livsviktiga Omega 3-fettsyror.

4 för 599:-
199 :- 229 :-
(159,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Klubberbjudande!

Storköpspris: Köp 4 st av samma sort för 549:- (spara 247:-)


Kampanjen gäller t.o.m 2019-12-31
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-09-15 11:47

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken Small Breed 
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå vilket ger din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.

Sensitive Chicken Small Breed från Appetitt är ett torrfoder för normalaktiva vuxna hundar från 1 till 7 års ålder med en vuxenvikt upp till 10 kg. Både de små foderbitarna och näringsinnehållet är anpassat för små raser.

Hundfodret har ett högt innehåll av protein från animaliska råvaror med hög proteinsmältbarhet och innehåller fiskolja som tillför din hund livsviktiga omega 3-fettsyror som EPA och DHA. Detta tillsammans med ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som vitamin E, naturligt kondroitin från kyckling och ett idealiskt förhållande mellan Omega 3- och Omega 6-fettsyror ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka.

Hundmaten innehåller även Frukto-oligosackarider från vegetabiliska fiber och Mannan-oligosakkarider (MOS) från inaktiverad jäst (Bio-Mos) som bidrar till en god mag- och tarmhälsa samt betaglukaner från jäst som främjar den allmänna hälsan. 

Appetitt Sensitive Chicken Small Breed är lämpligt för hundar med känslig mage och tarm. Eftersom fodret inte innehåller några kornråvaror, med undantag från ris, och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror är det ett hundfoder med lågt innehåll av råvaror som kan ge foderintolerans eller foderallergier.

Se till att din hund alltid har fri tillgång till friskt vatten. Förvara hundmaten torrt och svalt.

Sammansättning
Ris, torkat animaliskt protein från kyckling (23,0%), stärkelse från ärtor, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling (17,0%), animaliskt fett från kyckling, stärkelse från potatis, torkad betmassa från sockerbeta, fiskolja, lignincellulosa, monokalciumfosfat, kalciumcarbonat kaliumkarbonat, frukto-oligosackarider, inaktiverad jäst (Saccharomyces cerevisiae) Bio-Mos, betaglukaner från jäst

Analytiska beståndsdelar
Råprotein: 25 % 
Råfett: 15 % 
Växttråd: 1,8 % 
Råaska: 7,3 % 
Kalcium: 1,4 % 
Fosfor: 0,9 % 
Natrium: 0,33 %

Tillsatser per kg
Vitaminer
Vitamin A: 15 000 IE 
Vitamin D3: 1500 IE 
Vitamin E (dl-alfa-tokoferylacetat): 400 IE

Spårämnen
Koppar (Kopparsulfat pentahydrat): 22 mg 
Selen (Natriumselenit): 0,3 mg 
Zink (Zinkoxid): 150 mg 
Järn (Järnsulfat monohydrat): 200 mg 
Jod (Kalciumjodat anhydrat): 3,0 mg

Konserveringsmedel
Kaliumsorbat: 500 mg 

Antioxidanter
Vitamin E (alfa-tokoferol): 200 mg

Här hittar du produktbladet.

Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp