Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken Medium Breed, 12 kg

Appetitt Sensitive Chicken Medium Breed är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar av mellanstora raser med normal aktivitetsnivå. Hundfodret är utvecklat för hundar med känslig mage och innehåller fiskolja som tillför din hund livsviktiga Omega 3-fettsyror. Mer

Art.nr : 1243411

  • Nytt utökat sortiment!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Sensitive Chicken Medium Breed 
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå vilket ger din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.

Sensitive Chicken Medium Breed från Appetitt är ett torrfoder för normalaktiva vuxna hundar från 1 till 7 års ålder med en vuxenvikt mellan 10 och 25 kilo. Både de mellanstora foderbitarna och näringsinnehållet är anpassat för mellanstora raser.

Appetitt Sensitive Chicken Medium Breed är lämpligt för hundar med känslig mage och tarm. Eftersom hundmaten inte innehåller några kornråvaror, med undantag från ris, och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror är det ett hundfoder med lågt innehåll av råvaror som kan ge foderintolerans eller foderallergier.

Hundfodret innehåller fiskolja som tillför din hund livsviktiga omega 3-fettsyror som EPA och DHA och har ett högt innehåll av protein från animaliska råvaror med hög proteinsmältbarhet. Detta tillsammans med ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som vitamin E, naturligt kondroitin från kyckling och ett idealiskt förhållande mellan Omega 3- och Omega 6-fettsyror ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka.

Frukto-oligosackarider från vegetabiliska fiber och Mannan-oligosakkarider (MOS) från inaktiverad jäst (Bio-Mos) bidrar till en god mag- och tarmhälsa och betaglukaner från jäst främjar den allmänna hälsan hos din hund. 

Se till att din hund alltid har fri tillgång till friskt vatten. Förvara hundmaten torrt och svalt.