Förstoring av bild

Hundfoder Appetitt Senior, 3 kg

Art nr: 1244930
Appetitt
0 (0)
Välsmakande hundfoder med krill för hundar äldre än 7 år, framtaget för att kunna ge din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.
Klubberbjudande!
199 :- 229 :-
(159,20 exkl. moms)
Jfr pris 66.33 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2020-12-31
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-07-05 07:07

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Senior, 3 kg 
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå.

Appetitt Senior för äldre hundar är ett torrfoder som är framtaget för att kunna ge din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa. Närings- och energiinnehållet är anpassat till den äldre hunden där matsmältningen och ämnesomsättningen kan vara lägre. Hundmaten har även ett minskat proteininnehåll som passar äldre hundar och som kan reducera risken för proteinöverskott vilket kan ge smältbarhetsproblem och onödig belastning på njurar och urinvägar.

Appetitt Senior innehåller antarktisk krill som tillför din hund de livsviktiga Omega 3-fettsyrorna EPA och DHA som fosfolipider vilket gör det lättare för kroppen att ta upp dem. Vidare har hundfodret ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som vitamin E och innehåller även naturligt glukosamin från hoppkräfta och kondroitin från lax och kyckling som tillsammans med det idealiska förhållandet mellan Omega 3- och Omega 6-fettsyror ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka. 

Frukto-oligosackarider (FOS) från betfiber bidrar till en god mag- och tarmhälsa och betaglukaner från jäst, MacroGard, främjar din hunds allmänna hälsa. Fodret innehåller även karnitin för energi- och fettomsättningen.

Appetitt Senior innehåller inga kornråvaror, med undantag från ris, och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror. Hundmaten har därmed ett lågt innehåll av råvaror som kan ge foderintolerans eller foderallergier.

Förvara hundmaten torrt och svalt. Se till att din hund alltid har fri tillgång till friskt vatten. 

Här hittar du produktbladet 

Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.