Förstoring av bild

Hundfoder Appetitt Senior, 12 kg

Art nr: 1243415
Appetitt
0 (0)

Appetitt Senior är ett välsmakande hundfoder för hundar äldre än 7 år framtaget för att kunna ge din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa. Hundmaten innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror och både närings- och energiinnehållet har anpassats efter just de behov som den äldre hunden har.

499 :- 599 :-
(399,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2020-01-26
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-01-21 18:17

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Senior 
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå.

Torrfoder Senior från Appetitt för äldre hundar är framtaget för att kunna ge din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa. Närings- och energiinnehållet är anpassat till den äldre hunden där matsmältningen och ämnesomsättningen kan vara lägre. Hundfodret har även ett minskat proteininnehåll som passar äldre hundar och som kan reducera risken för proteinöverskott vilket kan ge smältbarhetsproblem och onödig belastning på njurar och urinvägar.

Appetitt Senior innehåller antarktisk krill som tillför din hund de livsviktiga Omega 3-fettsyrorna EPA och DHA som fosfolipider vilket gör det lättare för kroppen att ta upp dem. Vidare har hundfodret ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som vitamin E och innehåller även naturligt glukosamin från hoppkräfta och kondroitin från lax och kyckling som tillsammans med det idealiska förhållandet mellan Omega 3- och Omega 6-fettsyror ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka. 

Frukto-oligosackarider (FOS) från betfiber bidrar till en god mag- och tarmhälsa och betaglukaner från jäst, MacroGard, främjar din hunds allmänna hälsa. Torrfodret innehåller även karnitin för energi- och fettomsättningen.

Appetitt Senior innehåller inga kornråvaror, med undantag från ris, och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror. Hundmaten har därmed ett lågt innehåll av råvaror som kan ge foderintolerans eller foderallergier.

Se till att din hund alltid har fri tillgång till friskt vatten. Förvara hundmaten torrt och svalt.

Sammansättning
Ris, stärkelse från ärtor, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, stärkelse från potatis, animaliskt fett från kyckling, torkad krill (Euphausia superba), torkat animaliskt protein från kyckling, torkad betmassa från sockerbeta, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från hel fisk, lignincellulosa, fiskolja, kaliumcarbonat, monokalciumfosfat, kalciumcarbonat, natriumklorid, frukto-oligosackarider fån sockerbeta, torkad Calanus finmarcicus (glukosamin), betaglukaner från jäst 

Analytiska beståndsdelar
Råprotein: 20% 
Råfett: 12% 
Växttråd: 3,0% 
Råaska: 5,0% 
Kalcium: 0,9% 
Fosfor: 0,6 % 
Natrium: 0,3 %

Tillsatser per kg
Vitaminer
Vitamin A: 14 000 IE 
Vitamin D3: 1100 IE 
Vitamin E (dl-alfa-tokoferylacetat): 400 IE

Spårämnen
Koppar (Kopparsulfat pentahydrat): 22 mg 
Selen (Natriumselenit): 0,3 mg 
Zink (Zinkoxid): 200 mg 
Järn (Järnsulfat monohydrat): 200 mg 
Jod (Kalciumjodat anhydrat): 3,0 mg

Aminosyror
L-Karnitin: 250 mg

Konserveringsmedel
Kaliumsorbat: 500 mg 

Antioxidanter
Vitamin E (alfa-tokoferol): 200 mg

Här hittar du produktbladet.

Andra tittade även på
Hundfoder Appetitt Light, 12 kg
Hundfoder Appetitt Light, 12 kg
499 :- 599 :-
(399,20 exkl. moms)
Hundfoder Appetitt Skin & Coat, 12 kg
Hundfoder Appetitt Skin & Coat, 12 kg
499 :- 599 :-
(399,20 exkl. moms)
Hundfoder Appetitt Energy, 12 kg
Hundfoder Appetitt Energy, 12 kg
499 :- 599 :-
(399,20 exkl. moms)
Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp