Förstoring av bild

Hundfoder Appetitt Puppy Small Breed, 3 kg

Art nr: 1243402
Appetitt
0 (0)
Puppy Small Breed från Appetitt är ett välsmakande torrfoder för valpar av små raser med en vuxenvikt upp till 10 kilo. Hundfodret har en hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
Klubberbjudande!
199 :- 229 :-
(159,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2020-12-31
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-02-20 07:46

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Puppy Small Breed 
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå vilket ger din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.

Appetitts torrfoder Puppy Small Breed är anpassat för valpar under tillväxt upp till cirka 9-12 månaders ålder med en vuxenvikt upp till 10 kilo. Fodret har ett högt innehåll av protein från animaliska och marina råvaror med en hög proteinsmältbarhet. Antarktisk krill tillför din valp livsviktiga Omega 3-fettsyror som EPA och DHA som fosfolipider vilket gör att det är lättare för kroppen att ta upp dem.

Appetitt Puppy innehåller inga kornråvaror, med undantag från ris, och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror. Hundmaten har därmed ett lågt innehåll av råvaror som kan ge foderintolerans eller allergier och lämpar sig väl för valpar med känslig mage.

Naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från lax och kyckling, ett högt innehåll av Vitamin E och det idealiska förhållandet mellan Omega 3 och Omega 6 ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka. Puppy Small Breed innehåller även FOS från betfiber som bidrar till en god mag- och tarmhälsa samt MacroGard för din valps generella hälsa.

Det höga energi- och näringsinnehållet i hundfoder Appetitt Puppy gör att det även passar dräktiga och digivande tikar.

Användning 
Appetitt Puppy Small Breed rekommenderas till valpar från 1-3 månaders ålder till 9-12 månaders ålder. Se till att hunden alltid har tillgång till friskt vatten. Förvara hundmaten torrt och svalt.

Sammansättning
Torkat animaliskt protein från kyckling, stärkelse från ärtor, ris, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, animaliskt fett från kyckling, stärkelse från potatis, torkad krill (Euphausia superba), hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från hel fisk, lignincellulosa, torkad betmassa från sockerbeta, fiskolja, monokalciumfosfat, kalciumcarbonat, frukto-oligosackarider fån sockerbeta, natriumklorid, torkad Calanus finmarcicus (glukosamin), kaliumcarbonat, betaglukaner från jäst

Analytiska beståndsdelar
Råprotein 30 % 
Råfett 20 % 
Växttråd 1,6 % 
Råaska 7,2 % 
Kalcium 1,5 % 
Fosfor 0,95 % 
Natrium 0,4 %

Tillsatser per kg
Vitaminer
Vitamin A 15 300 IE 
Vitamin D3 1200 IE 
Vitamin E (dl-alfa-tokoferylacetat) 400 IE

Spårämnen
Koppar (Kopparsulfat pentahydrat) 22 mg 
Selen (Natriumselenit) 0,3 mg 
Zink (Zinkoxid) 200 mg 
Järn (Järnsulfat monohydrat) 200 mg 
Jod (Kalciumjodat anhydrat) 3,0 mg

Konserveringsmedel
Kaliumsorbat 500 mg

Antioxidanter
Vitamin E (alfa-tokoferol) 200 mg

Här hittar du produktbladet.

Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp