Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Appetitt Puppy Medium Breed, 3 kg

Välsmakande torrfoder för valpar av medelstora raser med en vuxenvikt mellan 10 och 25 kilo. Hundmaten har en hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror. Mer

Art.nr : 1244929

  • Nytt utökat sortiment!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Puppy Medium Breed, 3 kg
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå vilket ger din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.

Torrfoder Appetitt Puppy Medium Breed är ett hundfoder som är anpassat för valpar under tillväxt upp till cirka 1 års ålder med en vuxenvikt mellan 10 och 25 kilo. Fodret har ett högt innehåll av protein från animaliska och marina råvaror med en hög proteinsmältbarhet. Hundmaten innehåller även antarktisk krill som tillför din valp de livsviktiga Omega 3-fettsyrorna EPA och DHA som fosfolipider vilket gör att det är lättare för kroppen att ta upp dem.

Fodret innehåller inga kornråvaror, med undantag från ris, och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror. Appetitt Puppy har därmed ett lågt innehåll av råvaror som kan ge foderintolerans eller allergier och passar därför bra för valpar med känslig mage.

Naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från lax och kyckling, ett högt innehåll av Vitamin E och det idealiska förhållandet mellan Omega 3 och Omega 6 ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka. Puppy Medium Breed innehåller även FOS från betfiber som bidrar till en god mag- och tarmhälsa samt MacroGard för din valps generella hälsa.

Det höga energi- och näringsinnehållet i Appetitt Puppy gör att det även passar dräktiga och digivande tikar.

Användning 
Appetitt Puppy Medium Breed rekommenderas till valpar från 1-3 månaders ålder till 9-12 månaders ålder. Se till att din valp alltid har tillgång till friskt vatten.

Förvara hundmaten torrt och svalt.