Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Appetitt Puppy Large Breed, 12 kg

Hundfoder Puppy Large Breed från Appetitt är ett välsmakande torrfoder för valpar av stora raser med en vuxenvikt över 25 kilo. Hundmaten har hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror. Mer

Art.nr : 1243404

  • Nytt utökat sortiment!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Puppy Large Breed 
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå vilket ger din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.

Appetitt Puppy Large Breed är ett smakligt hundfoder anpassat för valpar under tillväxt upp till cirka 1-1,5 års ålder med en vuxenvikt över 25 kilo. Torrfodret har ett högt innehåll av protein från animaliska och marina råvaror med en hög proteinsmältbarhet och hundmaten innehåller även antarktisk krill som tillför din valp livsviktiga Omega 3-fettsyror som EPA och DHA som fosfolipider vilket gör att det är lättare för kroppen att ta upp dem.

Appetitt Puppy innehåller inga kornråvaror, med undantag från ris, och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror. Hundfodret har därmed ett lågt innehåll av råvaror som kan ge foderintolerans eller allergier och passar därför bra för valpar med känslig mage.

Naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från lax och kyckling, ett högt innehåll av Vitamin E och det idealiska förhållandet mellan Omega 3 och Omega 6 ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka. Puppy Large Breed innehåller även FOS från betfiber som bidrar till en god mag- och tarmhälsa samt MacroGard för din hunds generella hälsa.

Hundmatens höga energiinnehåll och näringsinnehållet gör att det även passar dräktiga och digivande tikar.

Användning
Appetitt Puppy Large Breed rekommenderas till valpar från 1 månaders ålder till 16 månaders ålder. Se till att din valp alltid har tillgång till friskt vatten. Förvara hundmaten torrt och svalt.