Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Appetitt Light, 3 kg

Appetitt Light är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar som har lätt för att lägga på sig eller är överviktiga.  Mer

Art.nr : 1244927

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Light, 3 kg
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå vilket ger din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.

Energi- och näringsinnehållet i Appetitt Light är anpassat till hundar som har lätt för att lägga på sig eller är överviktiga. Hundmaten har ett lågt innehåll av fett vilket ger ett lågt energiinnehåll och karnitin kan påverka energi- och fettomsättningen vilket minskar risken för övervikt.

Appetitt Light innehåller antarktisk krill som tillför din hund livsviktiga Omega 3-fettsyror som EPA och DHA som fosfolipider vilket gör att det är lättare för kroppen att ta upp dem. Frukto-oligosackarider (FOS) från betfiber och Mannan-oligosackarider (MOS) bidrar till en god mag- och tarmhälsa och betaglukaner från jäst främjar den allmänna hälsa. 

Hundmaten har ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som vitamin E, naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från lax och kyckling. Detta tillsammans med det idealiska förhållandet mellan Omega 3 och Omega 6 ger en frisk hud och päls och främjar en god led- och benhälsa.

Torrfodret innehåller inga kornråvaror, med undantag från ris, och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror vilket ger ett hundfoder med ett lågt innehåll av råvaror som kan ge foderintolerans eller foderallergier.

Förvara hundmaten torrt och svalt. Se till att din hund alltid har fri tillgång till friskt vatten.