Förstoring av bild

Hundfoder Appetitt Energy, 3 kg

Art nr: 1244926
Appetitt
0 (0)
Appetitt Energy är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar med hög aktivitetsnivå och unga hundar som behöver gå upp i vikt. Det norska premiumfodret innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.
Klubberbjudande!
209 :- 239 :-
(167,20 exkl. moms)
Jfr pris 69.67 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2020-12-31
ST

Lagerstatus

Webblager
Fåtal i lager. Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar.
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-07-04 07:02

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Energy, 3 kg
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå vilket ger din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.

Appetitt Energy är ett torrfoder anpassat för vuxna hundar av alla raser med ett högt energibehov. Det höga energiinnehållet gör att fodret även passar till unga hundar som behöver gå upp i vikt.

Hundmaten har ett högt innehåll av animaliskt protein och fett med hög smältbarhet och antarktisk krill tillför din hund de livsviktiga Omega 3-fettsyrorna EPA och DHA som fosfolipider vilket gör det lättare för kroppen att ta upp dem.

Naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från lax och kyckling, ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som Vitamin E och det idealiska förhållandet mellan Omega 3- och Omega 6-fettsyror ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka.

Hundfodret innehåller dessutom Frukto-oligosackarider (FOS) från betfiber som bidrar till en god mag- och tarmhälsa samt betaglukaner från jäst, MacroGard, som främjar den allmänna hälsan.

Appetitt Energy innehåller inga kornråvaror, med undantag från ris, och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror vilket ger ett hundfoder med ett lågt innehåll av råvaror som kan ge foderintolerans eller foderallergier.

Se till att din hund alltid har fri tillgång till friskt vatten. Förvara hundfodret torrt och svalt.

Här hittar du produktbladet 

Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.