Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Appetitt Energy, 12 kg

Det norska premiumhundfodret Appetitt Energy är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar med hög aktivitetsnivå och unga hundar som behöver gå upp i vikt. Hundfodret innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Energy
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå vilket ger din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.

Hundfoder Energy från Appetitt är ett torrfoder anpassat för vuxna hundar av alla raser med ett högt energibehov. Det höga energiinnehållet gör att hundfodret även passar till unga hundar som behöver gå upp i vikt.

Hundmaten har ett högt innehåll av animaliskt protein och fett med hög smältbarhet och antarktisk krill tillför din hund de livsviktiga Omega 3-fettsyrorna EPA och DHA som fosfolipider vilket gör det lättare för kroppen att ta upp dem.

Naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från lax och kyckling, ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som Vitamin E och det idealiska förhållandet mellan Omega 3- och Omega 6-fettsyror ger en frisk hud och päls och ser till att hålla leder och skelett starka.

Torrfodret innehåller även Frukto-oligosackarider (FOS) från betfiber som bidrar till en god mag- och tarmhälsa samt betaglukaner från jäst, MacroGard, som främjar din hunds allmänna hälsa.

Appetitt Energy innehåller inga kornråvaror, med undantag från ris, och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror vilket ger ett hundfoder med ett lågt innehåll av råvaror som kan ge foderintolerans eller foderallergier.

Se till att din hund alltid har fri tillgång till friskt vatten. Förvara hundfodret torrt och svalt.