Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Small Breed, 3 kg

Adult Maintenance Small Breed är ett välsmakande torrfoder från Appetitt för vuxna hundar av små raser från 1 till 7 års ålder med normal aktivitetsnivå. Hundfodret har en hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror.

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Small Breed 
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå vilket ger din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.

Helfoder Adult Maintenance Small Breed från Appetitt har ett högt innehåll av protein från animaliska och marina råvaror med hög smältbarhet. Energi- och näringsinnehållet är anpassat för vuxna hundar med en vuxenvikt upp till 10 kilo och med en normal aktivitetsnivå.

Appetitt Adult Maintenance Small Breed innehåller antarktisk krill som tillför din hund de livsviktiga Omega 3-fettsyrorna EPA och DHA som fosfolipider vilket gör det lättare för kroppen att ta upp dem.

Naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från lax och kyckling, ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som vitamin E och det idealiska förhållandet mellan Omega 3- och Omega 6-fettsyror ger en frisk hud och päls och en god led- och benhälsa. Hundmaten innehåller även frukto-oligosackarider från vegetabiliska fiber som bidrar till en god mag- och tarmhälsa samt betaglukaner från jäst för din hunds allmänna hälsa.

Eftersom torrfodret inte innehåller kornråvaror, med undantag från ris, och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror är Appetitt Adult Maintenance Small Breed ett hundfoder med ett lågt innehåll av råvaror som kan ge foderintolerans eller foderallergier.

Se till att din hund alltid har fri tillgång till friskt vatten. Förvara hundmaten torrt och svalt.