Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Large Breed, 12 kg

Appetitt Adult Maintenance Large Breed är ett välsmakande torrfoder för vuxna hundar av stora raser från 1 till 7 års ålder med normal aktivitetsnivå. Hundfodret har en hög proteinsmältbarhet och innehåller krill som är en mycket effektiv källa till livsviktiga Omega 3-fettsyror. Mer

Art.nr : 1243407

  • Nytt utökat sortiment!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Hundfoder Appetitt Adult Maintenance Large Breed 
Appetitt är ett norskt premiumhundfoder med högt näringsvärde och suverän smaklighet. Näringsinnehållet i Appetitt är en spegelbild av hundens näringsbehov utifrån ras, storlek, livsstadium och aktivitetsnivå vilket ger din hund optimala förutsättningar för en god levnadshälsa.

Torrfoder Appetitt Adult Maintenance Large Breed har ett högt innehåll av protein från animaliska och marina råvaror med hög smältbarhet. Torrfodrets energi- och näringsinnehåll är anpassat för vuxna hundar av stora raser med en vuxenvikt över 25 kilo och med en normal aktivitetsnivå.

Hundfodret innehåller antarktisk krill som tillför din hund de livsviktiga Omega 3-fettsyrorna EPA och DHA som fosfolipider vilket gör det lättare för kroppen att ta upp dem. Naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från lax och kyckling, ett högt innehåll av naturliga antioxidanter som vitamin E samt det idealiska förhållandet mellan Omega 3- och Omega 6-fettsyror ger en frisk hud och päls och främjar en god led- och benhälsa. Appetitt Adult Maintenance Large Breed innehåller även frukto-oligosackarider från vegetabiliska fibrer som bidrar till en god mag- och tarmhälsa samt betaglukaner från jäst för din hunds allmänna välbefinnande.

Eftersom Adult Maintenance Large Breed inte innehåller kornråvaror, med undantag från ris, och har ett högt innehåll av hydrolyserade råvaror är det ett hundfoder med ett lågt innehåll av råvaror som kan ge foderintolerans eller foderallergier.

Se till att din hund alltid har fri tillgång till friskt vatten. Förvara hundmaten torrt och svalt.