Gå till huvudinnehållet

Hundbur 4pets PRO 4 Small

4pets PRO 4 är en robust hundbur för stora hundar. Den hållbara och starka transportburen har godkänts i TÜV SÜD:s omfattande säkerhetstest. Mer

Art.nr : 1237035

  • Nytt utökat sortiment!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Hundbur 4pets PRO 4
Med 4pets starka och hållbara hundburar i PRO-serien transporterar du din hund säkert i bilen. Burarna har godkänts i TÜV SÜD:s omfattande säkerhetstest där testresultaten från krocktesterna var enastående. Hundburarna är de första i världen med ett officiellt TÜV-certifikat och utöver krocksäkerhet omfattar TÜV-certifieringen även produktionsövervakning, materialanvändning, burens konstruktion, burens infästning i bilen, lagbestämmelser och dokumentation.

Den lättmonterade transportburen är tillverkad i Schweiz och den höga kvaliteten kombineras med en genomtänkt och tidlös design. Hundburen kännetecknas även av bland annat en förstärkt bakre vägg, en stabil aluminiumram, dörrar som är lätta att stänga och en god luftcirkulation.

4pets PRO 4 passar stora hundraser som berner sennen, hovawart, rottweiler och irländsk röd setter. Buren finns i tre storlekar.


Lastvikt upp till 40 kg

Mått 
Höjd: 66 cm 
Bredd: 81,5 cm 
Djup: 73,5 cm 
Vikt: 20 kg


Lastvikt upp till 40 kg

Mått 
Höjd: 66 cm 
Bredd: 81,5 cm 
Djup: 83,5 cm 
Vikt: 22 kg 


Lastvikt upp till 45 kg

Mått 
Höjd: 66 cm 
Bredd: 81,5 cm 
Djup: 93,5 cm 
Vikt: 24 kg 

Levereras med instruktionsmanual, golvmatta, BoxLock-lås med 2 nycklar samt StrapFix spännband.

Se här för en guide över vilken bur som passar för just din hund och bil.