Gå till huvudinnehållet

Hundbur 4pets PRO 22 Dubbel Medium

4pets PRO 22 är en robust dubbelbur för mellanstora till stora hundar. Den hållbara hundburen har godkänts i TÜV SÜD:s omfattande säkerhetstest.

Produktdetaljer

Egenskaper för Hundbur 4pets PRO 22
Med 4pets starka och hållbara hundburar i PRO-serien transporterar du din hund säkert i bilen. Burarna har godkänts i TÜV SÜD:s omfattande säkerhetstest där testresultaten från krocktesterna var enastående. Hundburarna är de första i världen med ett officiellt TÜV-certifikat och utöver krocksäkerhet omfattar TÜV-certifieringen även produktionsövervakning, materialanvändning, burens konstruktion, lagbestämmelser, dokumentation och burens infästning i bilen.

Den lättmonterade dubbelburen är tillverkad i Schweiz med stort fokus på både etisk och hållbar produktion och den höga kvaliteten kombineras med en genomtänkt och tidlös design. Transportburen kännetecknas även av bland annat en förstärkt bakre vägg, en stabil aluminiumram, god luftcirkulation och dörrar som är lätta att stänga.

Hundbur 4pets PRO 22 passar mellanstora till stora hundraser som spets, sheltie och border collie. Buren finns i två storlekar. Mellanväggen kan plockas bort. 


Lastvikt upp till 30 + 30 kg

Mått 
Höjd: 66 cm 
Bredd: 96,5 cm 
Djup: 83,5 cm 
Vikt: 28,5 kg


Lastvikt upp till 35 + 35 kg

Mått 
Höjd: 66 cm 
Bredd: 96,5 cm 
Djup: 93,5 cm 
Vikt: 31 kg 

Levereras med instruktionsmanual, golvmatta, BoxLock-lås med 2 nycklar samt StrapFix spännband. 

Se här för en guide över vilken bur som passar för just din hund och bil.