Gå till huvudinnehållet

Hudvård Tropiclean Oxy-Med Anti-Kli Spray 236ml

Art.nr:1245056

Medicinerade blandning särskilt utformad för att minska svullnad, rodnad och mjäll samtidigt som den ger omedelbarlättnad från klåda och allergier.

Produktdetaljer

TropiClean Anti-itch Medicated Soothing Spray innehåller en mild men kraftfull kombination av alfahydroxi och betahydroxi som tränger in djupt i porerna och hjälper till att exfoliera huden. Den unikt medicinerade blandningen fuktar och ger näring åt huden och är speciellt utformad för att minska svullnad, rodnad och mjäll samtidigt som den ger omedelbar lättnad från klåda och allergier.

För bästa resultat, bada din hund med OxyMed Anti-itch Medicated Shampoo före användning.

Instruktioner
Skaka flaskan noga före användning. Spraya direkt på de drabbade områdena i husdjurens hud och massera försiktigt in i pälsen. Kan användas så ofta som nödvändigt för omedelbar lättnad.

Ingredienser
Renat vatten, kolloidalt havremjöl, glycerin, hydrolyserat veteprotein, alfa-hydroxi, etanolalkohol, vitamin E, vitamin B5, beta-hydroxi, emulgeringsmedel, doft, konserveringsmedel. Fri från parabener och färgämnen. Djurvänlig – Ingredienser/produkt ej testat på djur.

Tropiclean

Tropiclean erbjuder väldoftande och effektiva tandvårdsprodukter för hund och katt. De är särskilt utformade för att hålla din katt eller hund ren och frisk. Deras tandhälsoprodukter är omtyckta för att reducera plack och tandsten samt ge en frisk andedräkt.