Förstoring av bild

Hudvård TropiClean Oxy-Med Anti-Kli Spray, 236 ml

Art nr: 1245056
TropiClean
0 (0)
Medicinerade blandning särskilt utformad för att minska svullnad, rodnad och mjäll samtidigt som den ger omedelbar lättnad från klåda och allergier.
Nyhet
189 :-
(151,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-12-02 17:32

TropiClean Anti-itch Medicated Soothing Spray innehåller en mild men kraftfull kombination av alfahydroxi och betahydroxi som tränger in djupt i porerna och hjälper till att exfoliera huden. Den unikt medicinerade blandningen fuktar och ger näring åt huden och är speciellt utformad för att minska svullnad, rodnad och mjäll samtidigt som den ger omedelbar lättnad från klåda och allergier.

För bästa resultat, bada din hund med OxyMed Anti-itch Medicated Shampoo före användning.

Instruktioner
Skaka flaskan noga före användning. Spraya direkt på de drabbade områdena i husdjurens hud och massera försiktigt in i pälsen. Kan användas så ofta som nödvändigt för omedelbar lättnad.

Ingredienser
Renat vatten, kolloidalt havremjöl, glycerin, hydrolyserat veteprotein, alfa-hydroxi, etanolalkohol, vitamin E, vitamin B5, beta-hydroxi, emulgeringsmedel, doft, konserveringsmedel. Fri från parabener och färgämnen. Djurvänlig – Ingredienser/produkt ej testat på djur.

Andra köpte också
Andra tittade även på
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.