Gå till huvudinnehållet

Hudvård Douxo Pyo Mousse, 200 ml

Douxo Pyo Mousse för oren hud erbjuder ett alternativ till bad och är en djuprengörande och desinficerande rengöring rekommenderad av veterinärer. Moussen innehåller phytosphingosine som återuppbygger hudens skyddsbarriär och klorhexidin som har en god verkan på oren hud.Masseras in i torr hud och päls, ska inte sköjas ur.

Egenskaper

Egenskaper för Hudvård Douxo Pyo Mousse
Hudens skyddsbarriär är ett känsligt ekosystem som behöver omvårdnad och underhåll. Douxo är en veterinärrekommenderad hudvårdsserie med ämnet phytosphingosine som är en naturlig beståndsdel i överhuden och som reparerar, dämpar och balanserar hudbarriärens ekosystem samt motverkar mjällbildning. Douxo Pyo innehåller även klorhexidin som har djuprengörande egenskaper samt climbazol som är en azol med effekt mot svamp.

Den djuprengörande, desinficerande och återfuktande moussen är parabenfri och passar hundar, katter och hästar med oren hud.

Massera in Douxo Pyo Mousse i torr hud och päls och låt den sitta kvar. Moussen är enkel att använda och eftersom du inte behöver skölja ur moussen sparar du även mycket tid.

- Klorhexidin 3%
- Phytosphingosine-salicyloyl (0,05%)
- Climbazol 0,5%
- pH = 5,5-7,5

Volym: 200 ml