Gå till huvudinnehållet

Hudvård Douxo Calm Serum, 60 ml

Douxo Calm Serum är en flytande koncentrerad gel rekommenderad av veterinärer för hundar, katter, hästar, kaniner och marsvin med känslig hud och som med fördel används vid hudirritation eller insektsbett. Gelen skapar en skyddande hinna och kan användas lokalt eller över hela kroppen.

Egenskaper

Egenskaper för Hudvård Douxo Calm Serum
Douxo Calm för känslig hud är en veterinärrekommenderad hudvårdsserie med ämnet phytosphingosine som är en naturlig beståndsdel i överhuden och som reparerar, dämpar och balanserar hudbarriärens ekosystem. Detta ämne tillsammans med hudvårdsseriens praktiska beredningsformer gör Douxo unikt på marknaden.

Gelen kan användas både lokalt eller över hela kroppen och passar hundar, katter, hästar, kaniner och marsvin med känslig hud. Douxo Calm Serum är perfekt att använda vid till exempel hudirritation, fukteksem och insektsbett.

- Phytosphingosine-salicyloyl är en modifierad proceramid som återuppbygger hudens skyddsbarriär och motverkar mjällbildning
- Hinokitiol är en naturlig substans som främjar hudens ekosystem
- Hallonfröolja tillför essentiella fettsyror och tokoferol med antioxidativa egenskaper
- Pemulen verkar omedelbart svalkande på huden
- Glykofilm bildar en skyddande hinna över huden som säkerställer en kontinuerlig frisläppning av innehållsämnena i gelsprayen
- Innehåller även naturliga antioxidanter (NDGA och vitamin E) och fuktgivare
- pH = 7

Volym: 60 ml