Gå till huvudinnehållet

Hudvård Douxo Calm Mousse, 200 ml

Douxo Calm Mousse för känslig hud erbjuder ett alternativ till bad och är en klådstillande och mjukgörande rengöring rekommenderad av veterinärer. Moussen innehåller ämnet phytosphingosine som återuppbygger hudens skyddsbarriär och motverkar mjällbildning. Masseras in i torr hud och päls, ska inte sköljas ur. 

Egenskaper

Egenskaper för Hudvård Douxo Calm Mousse
Hudens skyddsbarriär är ett känsligt ekosystem som behöver omvårdnad och underhåll. Douxo är en veterinärrekommenderad hudvårdsserie med phytosphingosine som är en naturlig beståndsdel i överhuden och som reparerar, dämpar och balanserar hudbarriärens ekosystem. Den mjukgörande och klådstillande moussen innehåller havremjöl och hallonfröolja och passar hundar, katter, hästar, kaniner och marsvin med känslig hud. 

Douxo Calm Mousse är parabenfri och har en unik sammansättning som kombinerar 6 olika aktiva ingredienser:
- Phytosphingosine är en modifierad proceramid som stärker hudens fettsyror, återuppbygger hudens skyddsbarriär och motverkar mjällbildning
- SK-influx TM V innehåller ämnen som är viktiga för uppbyggnaden av överhuden
- Avenantramider är utvunnet ur havremjöl och har en mildrande effekt på känslig hud
- STIMU-TEX AS tillför en mix av växtoljor och fetter 
- Pseudofilaggrin är en peptid som binder vatten i huden
- Lipdure PMB har mjukgörande effekt
- pH = 6,0-6,6

Massera in Douxo Calm Mousse i torr hud och päls och låt den sitta kvar. Moussen är enkel att använda och eftersom du inte behöver skölja ur moussen sparar du även mycket tid.

Volym: 200 ml

Douxo Calm Mousse kan kombineras med Douxo Calm Schampo.