Gå till huvudinnehållet

Hörselskydd STIHL Advance ProCOM med hjälmfäste

Art.nr:1268317

Hörselskydd och kommunikationslösning i ett! Hörselskyddet med hjälmfäste gör det möjligt för upp till 16 personer att kommunicera direkt med varandra.

Produktdetaljer

STIHL ADVANCE ProCOM är både ett hörselskydd och en kommunikationslösning. Hörselskyddet med hjälmfäste gör det möjligt för ända upp till 16 personer att kommunicera direkt med varandra på ett avstånd upp till 600 m där varje hörselskydd samtidigt fungerar som en förstärkare, så att räckvidden i större nätverk kan förlängas. Perfekt lösning för yrkesanvändare inom skog och trädvård men även inom till exempel trädgård och lantbruk, på byggarbetsplatser eller privata skogsägare.

Med tydliga, ergonomiska knappar även med handskar på. Hörselskyddet har Bluetooth®-anslutning till mobiltelefonen för användning av flera av telefonens funktioner som till exempel ringa samtal, lyssna på musik eller använda röststyrningen. Även vanlig kommunikationsradio kan anslutas och integreras och för att lyssna på musik är en FM-radio integrerad.

Stihl

Tyska Stihl står stabilt för tradition och kvalitet sedan 1926, då de utvecklade den första moderna kedjesågen. Märket är idag synonymt med hög kvalitet med maskiner för både proffs och konsument. Du kan vara säker på att du får en maskin av högsta kvalitet när du väljer Stihl.