Gå till huvudinnehållet

Hönsgödsel Hasselfors Garden, 40 l

Torkad, värmebehandlad och pelleterad hönsgödsel från svenska slaktkycklingbesättningar. Hönsgödsel är långtidsverkande och ett allsidigt gödsel för hela trädgården. 

Egenskaper

Hasselfors Garden Hönsgödsel är pelleterad. Det gör att gödseln är lätt att hantera och sprida samt att den löser sig snabbt. Hönsgödseln bör myllas ner i jorden eller spridas före regn eller bevattning för att förhindra kväveförlust. Det innehåller alla för växter och markliv nödvändiga näringsämnen i goda proportioner.

Hönsgödseln är ogräsfri. 

Hantering och förvaring 
Förslut påsen väl och förvara torrt och musfritt. Möss gillar produkten och kan gnaga hål på påsen! Produkten förändras inte under torr lagring. Använd handskar vid hantering. Hönsgödsel kan ge upphov till lukt när den är nyspridd och fuktig, lukten förvinner på några dagar. 

Miljöråd 
- Mät området som ska gödslas och mät därefter upp mängden gödsel som ska spridas. 
- Följ doseringen på säcken, överdosera inte - det växer inte bättre för det! 
- Bruka ner gödseln ett par cm i jorden. Vatten löser gödselkornen och gör näringen tillgänglig för växterna. 
- Sprid gödseln före regn eller vattna med vatten motsvarande ca 10 mm regn.

  • Ger en grönare trädgård
  • Från svenska höns
  • långtidsverkande och allsidigt

Hasselfors garden -

Hasselfors är den största aktören i Östersjöregionen och är noga med att vara lyhörda för kunders och konsumenters behov. När du väljer Hasselfors kan du vara säker på att du får produkter för trädgård som är av absolut högsta kvalitet och kunnande.