Gå till huvudinnehållet

Hönsfoder Granngården Start, 20 kg

Granngården Hönsfoder Start är ett svensktillverkat vegetabiliskt helfoder som är en perfekt start för den nykläckta kycklingen.
Miljömärke Bower

Egenskaper

Granngårdens Hönsfoder Start innehåller en bred råvarubas där proteiner och aminosyror i första hand kommer från närproducerade råvaror och rena aminosyror för att uppfylla djurens faktiska behov. För att säkra en god tillväxt håller fodret en hög proteinkvalitet.

Hönsfoder Start innehåller vitaminer och mineraler som främjar en sund skelettutveckling, fjäderdräkt och benhälsa. Det mångsidiga helfodret kan användas till flertalet små kycklingar, ällingar och gässlingar.

  • Svensktillverkat vegetabiliskt helfoder
  • Närproducerade råvaror och rena aminosyror
  • Främjar en sund skelettutveckling, fjäderdräkt och benhälsa

Utfodringsanvisning: Utfodras till unghöns och ungtuppar upp till 8/10 veckor, ällingar och gässlingar upp till ¾ veckor och kalkoner och fasaner från vecka 4/6 upp till 10 veckors ålder. Rekommenderad giva är ca 5 till 100 g/dag beroende på ålder, ras och art. Ge fri tillgång till vatten. Ta hänsyn till kroppsvikt och hull i samband med val av fodergiva och tidpunkt för foderbyten.

Sammansättning: Vete, vetefodermjöl, mjöl av skalade solrosfrön, maltgroddar, mjöl av rapsfrö, rapsfröexpeller, havre, mjöl av skalad sojaböna, rapsfrö, kalciumkarbonat, monokalciumfosfat, vegetabiliska fettsyror, lysinsulfat, natriumklorid, förblandning tillsatser, metionin, natriumbikarbonat, treonin