Gå till huvudinnehållet

Hönsfoder Granngården Agda Värp Pellets, 20 kg

Svenskproducerat ekologiskt hönsfoder avsett för värpande höns. Består av högkvalitativa ekologiska råvaror som till största del är odlade i Sverige. Mer

Art.nr : 1237844

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Svensktillverkade Agda Hönsfoder Värp är ett helfoder avsett för värpande höns och består av högkvalitativa ekologiska råvaror som till största del är odlade i Sverige. Det mångsidiga ekologiska fodret kan användas till flertalet värpande fjäderfän som höns, ankor gäss, fasaner och kalkoner och innehåller paprikapulver som ger fin färg på gulan. Hönsfoder Agda Värp innehåller en bred råvarubas där proteiner och aminosyror huvudsakligen kommer från svenskproducerade ekologiska råvaror.

Fodret innehåller flera proteinkällor av hög kvalitet som stödjer hönan i äggproduktionen samt främjar en fin fjäderdräkt. Granngårdens ekologiska foder innehåller enzymer, godkända för ekologisk produktion, som hjälper fåglarna till att bättre utnyttja råvarorna på bästa sätt och ger ett bättre välbefinnande hos fåglarna.

Agda Hönsfoder Värp kan utfodras till höns och fjäderfä i ekologisk produktion. Tänk på att alltid göra mjuka övergångar vid foderbyten. Ges i fri tillgång. För att säkra god skalkvalitet kan extra kalk, som t ex snäckskal, ges i fri tillgång som en kalciumkälla som bistår till skalformation under en längre tid på natten.