Gå till huvudinnehållet

Hönsfoder Granngården Agda Start Pellets, 20 kg

Agda Hönsfoder Start är ett svenskproducerat vegetabiliskt hönsfoder med ekologiska råvaror avsett för kyckling. Mer

Art.nr : 1237845

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Svensktillverkade hönsfoder Agda Start från Granngården är ett helfoder avsett för kyckling och innehåller högkvalitativa ekologiska råvaror som i möjligaste mån är odlade i Sverige. Hönsfodret innehåller höga nivåer av protein och viktiga aminosyror vilket gynnar en god tillväxt och fin fjäderdräkt. Granngårdens ekologiska foder innehåller enzymer, godkända för ekologisk produktion, som hjälper fåglarna till att bättre utnyttja råvarorna på bästa sätt och ger ett bättre välbefinnande hos fåglarna.

Det vegetabiliska hönsfodret förser kycklingarna med all näring de behöver för att växa från kläckning och fram till 5–8 veckors ålder. Därefter rekommenderas Agda Bas fram till värpperioden börjar. Agda Start kan utfodras till kycklingar som ska växa upp till ekologiska värphöns. Hönsfodret kan även ges till gäss, änder, kalkon och fasan från kläckning och fram till ca 3 till 6 veckor.

Tänk på att alltid göra mjuka övergångar vid foderbyten.  Fodret bör bytas varje dag så att det håller sig fräscht, ge därför inte för mycket foder varje gång. Ges i fri tillgång.